Opleidingen en workshopsAl onze cursussen zijn praktijkgericht en sluiten zodoende goed aan bij de wijze van werken van onze klanten. Heeft u geen zin om naar ons te komen? Dan komen wij naar u!
Image1Al onze cursussen zijn praktijkgericht en sluiten zodoende goed aan bij de wijze van werken van de tekenaars. Sinds 1987 (al bijna 30 jaar) leiden we jaarlijks honderden cursisten op. Grotendeels in ons eigen opleidingslokaal maar steeds meer ook bij bedrijven op locatie.

Afwijken van het standaard cursusprogramma is vanzelfsprekend altijd in overleg mogelijk!

Ons cursusaanbod bestaat uit:Onze reguliere cursustijden zijn van 10.00 – 12.30 uur, gevolgd door een lunch & pauze. Van 13.00 tot 16.30 uur wordt de cursus vervolgd.

Cursusdata kunt u vinden en zijn direct te bestellen in onze webwinkel . De cursus wordt gegeven aan groepen tot maximaal 10 personen. Op onze locatie in Delft hebben we plek voor 4 cursisten.

Standaard op maatGraag verzorgen wij opleidingen op maat, óók op locatie en op dagen die u het beste uitkomen. Na inventarisatie van de  toegepaste methodieken binnen een bureau zijn wij in staat om een lesprogramma samen te stellen om de tekenproductiviteit te verbeteren. Natuurlijk stemmen we de stof af op het kennisniveau van de groep. Uitgangspunten hierbij zijn optimalisatie (efficiënter tekenen) en structuur (minder kans op fouten).

Voor meer informatie over onze opleidingen kunt u contact met ons opnemen.
Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Bekijk online versie

Image17
Image18
Image19


Image20
Image16

VMV methodiek voor Adomi 2016


Image15

VMV cad-adviseurs maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten